Mentor Medier

Mentor Medier er et konsern med publikasjoner og selskaper i Norge og Sverige. Avisene i konsernet er Vårt Land, Morgenbladet, Dagsavisen, Rogalands Avis, Demokraten og Klar Tale i Norge, og Dagen i Sverige.

Mentor Medier

Prosjekter

Teknisk stabilisering av tjenesteplattform, etablering av devops digitalplattform (Digitalfabrikk), og ny teknologistrategi for Mentor Medier og deres aviser Dagsavisen, Morgenbladet, Vårt land, Klar Tale og Dagen.se.

Ny kampanjestyring med moderne betalingsalternativer fra Klarna og Vipps med abonnementssystemet Mediaconnect som baksystem.

Mentor Medier ønsker arbeide med bærekraftige forretningsmodeller med endrede rammevilkår i markedet, og ser at dagens gjeldende praksis for konsernet ikke er hensiktsmessig i dagen

Dagsavisen er en norsk publikasjon i Mentor Medier konsernet. Dagsavisen er en norsk avis som utkommer i papirutgaver mandag–lørdag i Oslo. Dagsavisen ble grunnlagt i 1884 under navnet Vort Arbeide og het fra 1923 til 1997 Arbeiderbladet

Morgenbladet er en uavhengig avis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling.

Vårt Land er en riksdekkende kristen dagsavis som utkommer i Oslo. Den ble etablert 1945 av blant andre forfatteren Ronald Fangen. vl.no er digitalutgaven av Vårt Land

Dagen.se er Sveriges største riksdekkende kristne dagsavis, og overvåker nyheter i skjæringspunktet mellom kirke og samfunn. Dagen har hovedkontor i Stockholm. Dagen var første publikasjon i Norden som ble migrert til Arc XP.

Klar Tale er en ukeavis grunnlagt i 1990 som utkommer i Oslo. Klar Tale er landets eneste avis spesialisert på lettleste artikler, utgis også som podkast. Bladet utgis av en egen stiftelse, der Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, Statens råd for funksjonshemmede og Norsk Presseforbund oppnevner styret.

Bokforlaget Libris ble grunnlagt i 1952 men med røtter tilbake til 1910. Publikasjonene inkluderer fiksjon, sakprosa i samfunnet, psykologi og teologi, bibler og andaktsbøker samt barnebøker.