Frontend utvikler

Vil du jobbe med teknologien du mener er best for å løse utfordringen? Vil du lage din egen arbeidshverdag? Liker du å lære noe nytt hver dag?

Vi ser etter en utvikler med en genuin interesse for frontend utvikling og brenner for å levere gode brukeropplevelser

Hvordan er det å jobbe som ansatt i CoWork?

Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre. Vi leter etter dyktige utviklere som vil trives på en arbeidsplass fri for tradisjonell ledelse og hierarki.  Ja du leser riktig, vi har ingen sjef.

Er dette deg?

Vi ser ette deg som er en racer på:

 • React, Vue
 • Javascript/TypeScript
 • CSS, SASS, less, Styled-Components
 • Arbeid i støtteverktøy som jira og git

Det ville vært flott om du har erfaring med noe av følgende:

 • GraphQL
 • SQL /NoSQL
 • Utvikling av APIer
 • Devops, CI/CD
 • Docker, Kubernetes
 • Cloud plattformer Azure, Google Cloud eller AWS
 • Gjerne også kjennskap backend teknologier C#, Python, node.js eller Java

Er du en CoWorker?

Du lurer kanskje på, hva en CoWorker er? Vi liker å si at våre kollegaer er:

 • Motivert av verdiene våre og vil være med på å utvikle oss videre
 • Lagspillere som utvikler andre til å bli bedre, flinke til å inkludere andre og skape trygghet i tverrfaglig miljø
 • Uredde og nytenkende
 • De har humor
 • Proaktive og løsningsorienterte tar initiativ og har høy gjennomføringskraft
 • Tilpasningsdyktige og komfortabel med ikke-definerte roller
 • Pliktoppfyllende og ansvarsfulle
 • Kvalitetsbevisste og jobber fram gode løsninger
 • De liker å dele kunnskap, faglig sterk, ønsker å lære mer
 • En som kan formidle komplekse problemstillinger til ulike målgrupper

Ikke bare jobber CoWork med smidige leveranser for våre kunder - vi er selv en smidig konsulentbedrift med full transparens og flate strukturer.

Hos oss vil du jobbe i tverrfaglige prosjekter. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og den lovte forbedringen er fullført. Vi mener dette tilfører oss unik læring og innsikt, og forbedrer kommende prosjekter. For å kunne fokusere på kunden jobber vi med å automatisere og effektivisere våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.

Våre goder


Vår jobb er å sørge for at du vil trives. Derfor lover vi deg:

Faglig utvikling

Vi vet at du vet hva som er viktig og nyttig. Du velger selv hva du ønsker å delta på av kurs og seminarer, uten at du må avklare dette med noen først.

Stor innflytelse på egen hverdag

Her på huset gjør vi ting sammen. Vi har ingen HR-avdeling eller webredaktør. I stedet deler vi oppgavene mellom oss. Dette betyr at vi forventer at alle bidrar i driften, men også at man har store muligheter til å påvirke. Du velger selv hva du vil bidra med og hvordan. Det samme gjelder kunder og oppdrag, ingen blir sendt til steder de ikke vil være.  

Trygt miljø

Her finner du ingen skarpe albuer eller intern konkurranse. I stedet får du hyggelige kollegaer som er interessert i at alle skal lykkes. I CoWork jobber jordnære folk som alle er glødende interessert i å skape gode løsninger for kundene våre.

Transparent og forutsigbar lønn

I CoWork fastsetter vi lønn basert på tall fra Tekna. Dette sikrer at lønnen følger den erfaringen du opparbeider deg, slik at du slipper å skifte jobb for at lønn skal følge markedet. Vi følger alle den samme lønnstabellen, og har full transparens på lønn.

Gode forsikringer og pensjon

CoWork har en gunstig pensjonsordning, samt livsforsikring, uføreforsikring og reiseforsikring for alle ansatte.

Ekstra fritid

I CoWork har vi 6 uker ferie.

Lunsjordning

CoWork dekker lunsjen for alle CoWorkers.

Teknisk utstyr

Du bestemmer selv hva du trenger av teknisk utstyr. Både Linuxfans, Mac-brukere og Microsoft-folk er velkomne hos oss.  

‍Vi deler av overskuddet

Vi har ikke bonuser basert på faktureringsgrad i CoWork. I stedet deler vi en andel av forrige års overskudd - det vi alle har vært med på å skape.

Vi utfordrer hverandre gjennom engasjement og kunnskap, og forventer at alle gir av seg selv på jobben. Vi vet at hver konsulent er et helt menneske. Jobben påvirker privatlivet og privatlivet påvirker jobben. Vi ønsker å se våre ansatte vokse, både som fagpersoner og medmennesker.

«Most people chase success at work, thinking that will make them happy. The truth is that happiness at work will make you successful.”

‍- Alexander Kjerulf ‍

For spørsmål om stillingen, søknadsprosessen eller CoWork ta kontakt med victor@cowork.no.  

Om CoWork

Vi er en rådgivning og konsulent selskap innen digital endringsledelse. Vi er 15 ansatte (designere, teknologer, coucher og strateger) som jobber hjemmefra, hos kunden, våre kontorer i Oslo og Bodø eller fra de måtte befinne seg.

I CoWork tror på ar “Små team kan gjøre en stor forskjell”. Vi ønsker å hjelpe våre kunder i deres digitale endringsreise. Målet vårt er at de skal bli selvhjulpen om de ønsker det.

Vår Visjon

Med mot til å endre. Vi ønsker å inspirere og motivere verden til å bli mer vennlig, mer ansvarlig, mer fri, mer lærende.

Våre verdier

Vennskap, Ansvarlig, Frihet, Læring (VAFL)

På jobb for noen av Norges viktigste selskaper

Som konsulent i CoWork vil du jobbe med å utvikle flere av Norges viktigste selskaper. I vårt team jobber vi med en del fremtonende medie selskaper som Morgenbladet, Dagsavisen, Vårt land, Klar Tale, Mentor Medier. I andre team i CoWork jobber vi med Utdanningsforbundet, Det Norske Kirke, NAV, SPK, Stortinget, Helse Nord, Statkraft, Statnett, Soundgarde, Lyskultur

Søk nå!

Vi behandler alle henvendelser i henhold til GDPR og all kandidatinfo blir slettet umiddelbart dersom det ikke blir ansettelse.