Devops - robust drift og kontinuerlig endring

Endring er normalen. Er virksomheten din rigget slik at endringer blir godt prioritert og rullet ut forløpende uten nedetid, ustabilitet og misfornøyde brukere? En digitalfabrikk gjør det mulig å ha både smidig utvikling og robust drift.

Vi har sett det ofte: Bedrifter satser på digitale plattformer for å forenkle arbeidsflyten og øke lønnsomheten. Men, når prosjektet er ferdig og tjenestene er lansert bobler det svært raskt opp behov for endringer av løsningen, for nå er brukerne sluppet løs. Siden utviklingsprosjektet er demontert, er det umulig for bedriften å gjøre endringer uten å risikere nedetid og ustabilitet. I verste fall blir man nødt til å etablere et helt nytt utviklingsteam.  

Endring er normalen, og utviklingsprosjekter kan ikke vente med å håndtere endringer til det er over. Man må ta høyde for kontinuerlig endring allerede fra oppstart. For å få til dette trenger man en robust organisatorisk plattform - nyutvikling må prioriteres og håndteres. Ikke minst må den tekniske plattform rigges for høy oppetid og tilgjengelighet - selv ved kontinuerlig utvikling og utrulling.

Vi i CoWork bistår våre kunder i å etablere en solid digital tjenesteplattform. Dette gjør vi ved hjelp av strategisk IT ledelse med tight-loose-tight modellen,  smidig utviklingsledelse, og devops praksis for utvikling og drift. Vi kaller det for en digitalfabrikk!

Ledige
stillinger

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har integritet i sin arbeidhverdag – hverken mer eller mindre. Som ansatt i CoWork jobber du med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.