Strategisk IT-ledelse

CoWork hjelper deg som leder å lage og implementere en strategi for å skape ny vekst og verdiskapning.

Mange selskaper opplever manglende vekst og har malt seg inn i et hjørne med teknologiproblemer. Teknologi som er innført blir ikke tatt i bruk, og enda flere har underleverandører de kommuniserer dårlig med. Endring i slike miljø er vanskelig, og mange opplever at ansatte slutter og digitalisering med manglende effekter. CoWork mener vi har metodikken og tankesettet som kan løse opp i flokene, og lykkes med å etablere vekst for din virksomhet. Vårt mål er å støtte ditt eksisterende team og gjøre oss selv overflødige når endringsprosjektet er på riktig vei.

Les mer om hvordan det er å jobbe med CoWork

CoWork lever som vi lærer, og vår oppbygning som selskap er fokusert rundt verdiskapning for våre kunder. Dette betyr at vi har automatisert mange av våre administrative rutiner, og våre engasjerte tverrfaglige konsulenter er vant til å jobbe sammen med å løse kundeproblemer.

Les mer om hvordan det er å jobbe for CoWork

Ledige
stillinger

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har integritet i sin arbeidhverdag – hverken mer eller mindre. Som ansatt i CoWork jobber du med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.