Våre verdier

Vennskap

Vennskap er ikke bare forbeholdt privatlivet, men også arbeidslivet. Vi tror vennskap og respekt skaper et varmere selskap, slik at vi gjør en bedre jobb som rådgivere og produktutviklere. Å bli sett som et helt menneske gjør at vi våger å utvikle oss i enda større grad.

Ansvarlighet

Ansvarlighet er nødvendig om vi skal utvikle oss videre som menneske, virksomhet og samfunn. Det er først når jeg tar ansvar for meg selv og mitt liv, at jeg kan ta ansvar for de rundt meg. Mens individer som tar ansvar kan flytte steiner, så kan virksomheter flytte fjell. CoWork ønsker å være en virksomhet som arbeider for et sterkere og bedre samfunn.

Frihet

Frihet frigir kreativ energi. Vi automatiserer problemer vi allerede har løst, og fordyper oss i nye. Frihet er en forutsetning for CoWorkere, og alt vi gjør er resultat av selvstendige valg med støtte og trygghet fra gode kolleger. Gevinsten er et kreativt og engasjert selskap som raskt knekker både koder og nøtter.  

Læring

Kontinuerlig læring gjør oss i stand til å løse stadig mer komplekse problemer. Læring skjer når vi ser oss selv som en del av helheten, og når vi legger bort vår skråsikkerhet for å lytte til andre. Læring innebærer at vi stadig forsøker å forbedre oss. Vi tror læring kan bygges inn i en virksomhets DNA, og at dette gir bedre og mer kreative løsninger for våre kunder og kunders kunder.