CoWork henter flere digitale hoder

CoWork dobler omsetningen og antall ansatte under pandemien og henter flere dyktige folk fra teknologibransjen.

5/8/2021

CoWork

Digitalendringsreise

CoWork hjelper små og store bedrifter med å navigere i den digitale tidsalderen. – Vi er fokusert på problemløsning og smidig ledelse, og finner deretter teknologiske løsninger som løser brukerens behov, ikke omvendt, sier Barrera. - Det som tiltrakk meg med CoWork er at det er en utpreget verdi preget virksomhet som setter mennesket i fokus.

 

Nye hoder

Victor Barrera er selv forholdsvis ny i rollen som Agile coach , Business Designer & Strategist i CoWork, men han er ikke ny i den digitale konsulentbransjen, og har jobbet med både Startups og globale selskaper. Han har vært involvert i bedrifter som Virgin Retail, Flokk, teknologiselskapet Skalar, rekrutteringsselskapet Teft Rekruttering og designbyrået Designit. Nå gleder han seg til å veilede virksomheter i den digitale tidsalderen. CoWork har allerede hanket inn et knippe nye hoder tildelt eksisterende laget i selskapet som består av utviklere, designere og strateger. De siste tilkomne på lønningslisten er:

  • Ane Weie Nilsen, utvikler. Har en bachelorgrad innenfor elektronikk og informasjonsteknologi og kommer fra stilling i Evry.
  • Ingvild Stølen, utvikler. Har tidligere jobbet i Oikos, Eress og DotNet Internals.
  • Linn Lauritzen, UX designer. Har erfaring fra selskapene Aluxion, Carabassa design, Swiss4world og Lansweeper.
  • Nils Arve Sandberg, utvikler. Erfaren konsulent og systemutvikler. Har blant annet jobbet for CapGemini, Objectware, Antares, Conax, Gjensidige Forsikring og DIPS.
  • Therese Børter, Agile Coach. Lang fartstid i Accenture, siste stilling før CoWork var i selskapet Stretch.

 

Trenger flere på laget

- Vi skal fortsette å vokse, og trenger flere flinke folk på laget, sier Barrera. De som trives hos oss har kompetanse innen teknologi, liker å løse problemer med brukeren i fokus og tar ansvar. Hos CoWork har vi en flat struktur uten hierarki og tradisjonell ledelse, og trolig noen av bransjens beste ansatt goder. Våre ansatte får det de ønsker av faglig utvikling, bestemmer over sin egen hverdag, har et trygt og støttende arbeidsmiljø, transparens når det gjelder betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, de velger selv hvilket teknisk utstyr de behøver – og vi deler overskuddet på alle, uavhengig av tittel og rolle. Vi ser ikke på det å jobbe på avstand eller hjemmekontor som noen hindring. Sjekk ut hjemmesiden vår CoWork.no – vi ansetter løpende.

Vil du bli en CoWorker?

Kontakt oss og fortell litt om deg selv!

hei@cowork.no

Behov for hjelp med din digitale produktreise?
Vi tar gjerne en kaffeprat!