Vi jobber med

Produktrådgivning, utviklingsledelse og devops systemutvikling med fokus på å eksperimentere, lære og levere faktisk verdi og robust teknologi i alle bransjer og sektorer. Faget er vår nerve! Her er noen av områdene vi jobber med:

Åpne, digitale plattformer

En åpen digital plattform skal levere kontinuerlige robuste tjenester uten nedetid, men samtidig være en plattform for innovasjon, utprøving av nye konsepter og tjenester, og kontinuerlig endring.

For å få til dette må man ha digital fabrikk som automatiserer så mye som mulig av det som skal til for å få endringer trygt og sikkert ut i produksjon med god kvalitet. Vi kaller denne prosessen bizDevOps, som er en måte å jobbe på som nettopp fokuserer på den digitale fabrikken som må til for at en åpen plattform skal fungere.

Les mer

Tillitsbasert ledelse med Tight Loose Tight

Hvordan bruke tillit til å få sterkere effekter? CoWork tror tillit, brukt riktig, gir en mer effektiv virksomhet og mer tilfredse ansatte, kunder og brukere.

CoWork har erfaring i å støtte virksomheter og ledere i å ivareta sin styringsplikt og rett samtidig som man knekker uløste nøtter og inspirerer ansatte.

Sentralt i å lykkes med dette er å lære opp ledelsen i et tankesett og arbeidspraksis som i årevis er benyttet av forsknings og produktutviklingsmiljø.

Les mer

Medlems­organisasjoner

CoWork er en  erfaren konsulentpartner som spesialiserer seg på å bistå medlemsorganisasjoner, og med spesiell erfaring fra de som bruker WinOrg som medlemssystem

Les mer

Arc XP consulting

CoWork is a trusted Silver partner of Arc XP in the european markets and has successfully implemented the Arc XP cloud-based DXP for media companies in Norway and Sweden, including renowned publications such as Dagsavisen, Vårt Land, Morgenbladet, Klar Tale, and Dagen.se

Les mer

Elastic Stack

CoWork er din erfarne konsulentpartner når det gjelder Elastic Stack og søketeknologi. Vi har spesialister som er eksperter på å bruke søkemotorer og tilhørende tjenester for søk, observabilitet og sikkerhet.

Les mer

Vår kompetanse

Moderne produktutvikling skal gi effekt og verdi. Å få til dette krever ulike typer kompetanse som jobber tverrfaglig sammen for å gjøre en forskjell. Vi jobber sammen med våre kunder og andre leverandørerfor å få fart og kontroll på produktutviklingen!

Her er noe av vår kompetanse for tverrfaglige team:

Trygge produktteam

CoWork tar på seg ulike roller som teknisk prosjektleder/techlead, eller produktleder. Våre utviklingsledere kombinerer sin tekniske ekspertise og erfaring for å trygge den kontinuerlige produktutvikingen, med verdi for både kunde og organisasjon.

Trygg ledelse

CoWork har gjennom mange år holdt foredrag, kurs og vært rådgivere for ledere som ønsker at sin organisasjon skal jobbe med vanskelige utfordringer. Vi har utviklet Tight Loose Tight som konsept, og lærer bort hypotese og datadrevet ledelse.

Trygg teknologi

Mange virksomheter ønsker å bedre stabiliteten på eksisterende løsninger, samtidig som de ønsker å øke evnen til endring og nyutvikling. CoWork tror stabile og robuste løsninger fører til mer innovasjon, og at innovative løsninger er avhengig av stabile og robuste teknologiplattformer.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522