Våre tjenester

Å jobbe med CoWork

Å engasjere CoWork er ditt valg, og vår jobb er å støtte deg i din endringsreise. Vi utfordrer deg gjerne, men vi tar ikke hoppet for deg. Vår suksess er når våre konsulenter avslutter engasjementet fordi kunden klarer reisen på egen hånd. Derfor bygger vi opp endringsprosjektet stegvis, så du til enhver tid sitter med kontrollen og kan avslutte ved behov.

CoWork Fintech

CoWork Fintech AS er et nystartet selskap som er heleid av CoWork AS og deres ansatte. CoWork Fintech har som formål å levere automatiserte, omsorgsfulle kvalitetsprodukter for finansmarkedet. ‍

Vi er entreprenører!

CoWork har utviklet en entreprenørmodell der vi oppfordrer til nyskaping og kommersialisering av gode ideer. Det bor en gründer i mange av oss, også der ute. Vi ønsker velkommen mindre startups og gründere som ønsker å være en del av et større miljø, men likevel brenner for, og drømmer om å realisere egne ideer!

Rådgivning av ledere

Har du teknologi som er innført men ikke tatt i bruk? CoWork har metoder som løser opp i flokene og øker lønnsomheten.

Strategisk IT-ledelse

CoWork hjelper deg som leder å lage og implementere en strategi for å skape ny vekst og verdiskapning.

Devops - robust drift og kontinuerlig endring

Endring er normalen. Er virksomheten din rigget slik at endringer blir godt prioritert og rullet ut forløpende uten nedetid, ustabilitet og misfornøyde brukere? En digitalfabrikk gjør det mulig å ha både smidig utvikling og robust drift.

Ledige
stillinger

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har integritet i sin arbeidhverdag – hverken mer eller mindre. Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.