Føler du for å gjøre noe annet?

Det er rart hvor anerkjent det er å gjøre akkurat det samme, år etter år. Erfaring kaller vi det. Men er samme erfaring gjentatt over mange år egentlig god erfaring?

19/12/2019

Og vil du gjøre en forskjell?

Det er rart hvor anerkjent det er å gjøre akkurat det samme, år etter år. Erfaring kaller vi det. Men er samme erfaring gjentatt over mange år egentlig god erfaring? I mange år har vi jobbet for arbeidsgivere som helst vil sette oss i bås basert på en rolle eller et smalt fagområde basert på det vi har gjort. Samtidig har vi kjent på at «vi kan da mer enn dette?!» Med tiden kom sviktende motivasjon, økende frustrasjon og minkende selvtillit.

Mye kan kompenseres om man har det bra hjemme. Men jobbfrustrasjon kan også like gjerne gå ut over venner og familie! Sånn kunne vi ikke ha det. Det er derfor vi startet CoWork AS i 2016. Ambisjonen var å starte et helt flatt selskap uten ledere, hvor vi skulle få mulighet til å utfordre oss selv og våre kunder. Over tre år senere er vi ti personer, og vi har jobbet for kunder som Mentor Medier, Utdanningsforbundet, NAV, Stortinget, Helse Nord IKT, Nasjonalbiblioteket, Ruter, Statnett og Helgeland Sparebank. Samtidig har vi brukt tid på å finne ut hvordan vi selger uten selgere, utvikler fag uten fagsjefer, fakturerer og styrer økonomi uten økonomisjefer og har medarbeidersamtaler uten personalsjefer. Vi kjenner alle til hvordan det står til med økonomien. Vi har god fastlønn og ingen individuelle bonuser, fordi vi tror på å fremme menneskelig samarbeid framfor egoismen. Vi er et lavmælt selskap som ønsker å snakke om faktiske resultater i stedet for glossy markedsføring.

Vi er overrasket over hvor enkelt det føles, og hvor gode resultater vi kan vise til! Vi kan vise til en rekke konkrete resultater som skyldes vår nye måte å tenke på, og vi tror vi har en modell som skalerer. Derfor ønsker vi flere kollegaer som vil gjøre en forskjell. Vi ønsker at du først og fremst vil gjøre en forskjell for deg selv, og som et resultat av det vil gjøre en forskjell for våre kunder, dine kollegaer og andre som du tilbringer dagene med.

Vi har hjulpet våre kunder med digitalisering, og ønsker flere som mener de kan noe om dette temaet. Vi jobber i dag med strategi, menneske- og teknologiutvikling, men har konkrete konsepter og modeller vi håper du vil videreutvikle sammen med oss. Fellesnevneren er smidig virksomhetsutvikling og et positivt menneskesyn. Vi tror du har jobbet med teknologi, men har din fagekspertise fra strategi, interaksjonsdesign, ledelse eller systemutvikling, både frontend og backend. Sammen har vi lyst å lære og utvikle nye metoder og teknologi for innsikt og forbedring av datakvalitet, til beste for brukere og organisasjoner. Vi prater med deg uansett om du er introvert, ekstrovert, kontrollfreak eller kaospilot, da vi tror mangfold gir styrke.

Vi har derfor lyst til å invitere deg til en helt uforpliktende prat, uansett om du er ute etter ny jobb eller bare vil lære mer om oss. Send en kort melding til rune@cowork.no.

Med vennlig hilsen Christian, Ane, Eystein, Frode, Mats, Johannes, Christoffer, Arnstein, Rune og Eskil

Behov for hjelp med din digitale produktreise?
Vi tar gjerne en kaffeprat!