Jernia

Jernia er et norsk jernvareselskap som driver detaljsalg av jernvarer, verktøy, maling, miljøprodukter og industrirekvisita

Webside:
Jernia

CoWork jobbet med eCommerce Platform Manager med ansvar for oppfølging av konsulentteam i Norge og Baltikum. Det ble delt produkteierskap for funksjonelt design, komplett eierskap for teknisk løsning.

I dette oppdraget ble det arbeidet med utvikling og forvaltning av Jernias eCommerce plattform. Konseptutviklingen var i betydelig grad tverrfaglig hvor samarbeid med avdelingene marked, kundeservice, logistikk, innkjøp, økonomi i tillegg til IT stod sentralt. Et lite utvalg funksjonelle områder det er verdt å nevne:

  • Kundereisen er radikalt endret og deretter kontinuerlig forbedret. Bla. er alle sidetyper oppdatert og nye lagt til. Konverteringsøkningen er signifikant.
  • Knytte online-kundeklubben til POS. Tett samarbeid med Extenda Retail for integrasjon med POS-systemet Visma Silent Touch.
  • Integrasjon med betalingsleverandører som Vipps, Klarna og Nets.
  • Integrasjoner og samarbeid med leverandører av logistikktjenester PorterBuddy, PostNord og Consignor.
  • Integrasjon og samarbeid med personaliseringsmotor Rich Relevance.

Utvalgte prosjekter

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522