NTB

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå som produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi. De er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som automatisert journalistikk og mediebank. Med 400 millioner bilder og videoer er de Nordens største bildebyrå. Bildearkivet deres inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse.

Webside:
NTB

NTB mediebank er en DAM - Digital asset manager spesielt rettet mot fotografers behov, og med håndtering av billedarkiv for klienter. CoWork har jobbet med NTB om endring, migrering og innføring av nytt bildearkiv for flere klienter med systemer, og flere ulike brukergrupper - fra profesjonelle fotografer, journalister, kommunikasjonsavdelinger og fagpublikasjoner.

Utvalgte prosjekter

CoWork har gjennom sitt selskap for samarbeidsutvikling - CoWork Flow - satt sammen og levert et plugin produkt som tilbyr en trygg, sikker og GDPR vennlig bildebank, som samtidig øker kvaliteten og brukervennligheten for bildebruk i Optimizely CMS

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522