Skiforeningen

Skiforeningen har siden 1883 arbeidet for å fremme ski-idrett og friluftsliv. Foreningen til Ski-Idrettens Fremme – Skiforeningen – er en av Norges største og eldste friluftsorganisasjoner med over 72.000 medlemmer. Et aktivt ansvar for tilrettelegging, bruk og vern av Oslomarka, er sentralt i foreningens drift. Foreningens arbeid med å tilrettelegge Marka finansieres i all hovedsak av medlemskontingenten og støtte fra samarbeidspartnere.

CoWork gjorde et forprosjekt av nytt medlemssystem hos Skiforeningen. Det bestod i å gjøre analyse av nåsituasjon, strategi og ambisjoner i et innsiktsprosjekt om nye kundereiser og teknisk plattform. CoWork utarbeidet alternativer, anbefalinger og veikart på bakgrunn av workshoper og møter med foreningens ansatte og underleverandører. Et tverrfaglig team fra CoWork jobbet basert på design thinking og lean innovation.

Hva har CoWork bidratt med da? 

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522