Coaching ny produktorganisering

Samarbeid med
Statens Pensjonskasse

CoWork har bidratt med coaching og støtte innen Tight-Loose-Tight produktledelse for produktområdene Data og Pensjonering, produktområdeledelsene, Betjening, samt fasilitering av større workshops/retroer.

Periode:
Januar 2022 til mai 2023

Fra januar 2022 omorganiserte SPK produktområdet Betjening til tverrfaglige produktteam. I denne omleggingen var det behov for coaching og støtte innen smidig produktledelse og TLT ledelse. Frem til mai 2023 har CoWork vært engasjert. I løpet av perioden har omfanget blitt utvidet til å også omfatte produktområdene Data og Pensjonering, produktområdeledelsene, samt fasilitering av større workshops/retroer.

Gjennom perioden har arbeidet bestått av:

Coaching av produktteam og produktområdeledelser (Kundebetjening, Data og Pensjonering) dannet etter omorganisering januar 2022.

  • Coaching: 10+ produkt team og 3 lederteam (9 personer)
  • Fasilitering: større workshops (eks: -produktområde på 50 personer, -alle 35 ledere i SPK)
  • Teambuilding mellom team

Arbeidet bestod av coaching, opplæring og fasilitering hovedsakelig basert på Tillitsbasert ledelse og TLT, enterprise agile leadership, agile coaching, smidig produkt- og team ledelse.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522