Etablering av ny kundereise – ny innlogging og betalingsløp for Mentor mediers publikasjoner

Samarbeid med

Ny kampanjestyring med moderne betalingsalternativer fra Klarna og Vipps med abonnementssystemet Mediaconnect som baksystem.

Periode:

Ny kampanjestyring med moderne betalingsalternativer fra Klarna og Vipps med abonnementssystemet Mediaconnect som baksystem.

Utfordring

I forbindelse med teknologioppgradering fra Atex Polopoly til Arc Publishing var det behov for å etablere en ny påloggingsløsning for Arc

Det var også behov for en ny måte å gjøre kampanjestyring, og behov for nye og moderne betalingsalternativer fra Klarna og Vipps med abonnementssystemet Mediaconnect som baksystem.

Vår tilnærming

 1. Design av ny betalingsflyt for å kutte ned på antall steg i betalingsflyt og tilby single sign-on pålogging i for avis og kundesenterløsning.  
 1. Utvikle integrasjon mot betalingsflyt fra Klarna
 1. Utvikle integrasjon mot betalingsflyt fra Vipps
 1. Analyse av apI og dokumentasjon og dialog med Mediaconnect om beste praksis for påloggingsflyt og bestillingsløp. Analyse av eksisterende løp implementert i Polopoly. Utarbeide arkitektur og flytskjema for ulike scenario for kjøpsløp og pålogging, kommunikasjon av status og sikkerhet mellom tredjeparter (Arc XP,  Mediaconnect, nummeropplysning), samt prototyping av tjenester. Dette inkluderer også gjenkjenning av kunden og mange ulike scenario som en kunde kan komme i som del av kjøpsprosesen.
 1. Utvikle digitalfabrikk for devops utvikling og drift av et sett mikrotjenester per publikasjon, med komponenter for pålogging, kampanjestyring, frontend for kjøpsløp, kundedata, analyse, samt betalingsmoduler mot vipps, klarna og mediaconnect. Orkestrering og overvåking av plattformen ved hjelp av Jenkins X2/3, Confluent Kafka, og på kubernetes plattform i Amazon Web services.
 1. Utvikle frontend for håndtering av kampanjer i React admin, med tilgangskontroll via Okta
 1. Utvikling av Reactbasert frontend for kjøpsløp.
 1. Utrulling av ny kundereise, en publikasjon av gangen.  
 1. Felles forbedringer av kundereiseapplikasjonene som da kan rulles ut til samtlige publikasjoner på plattformen.  

Digitalfabrikken: Teknologi og plattformer

Arc Publishing

 • React
 • React-admin
 • Java
 • Spring Boot
 • Confluent Kafka

Prosessverktøy

 • Jira
 • Confluence
 • Kubernetes


Team

 • Arnstein Andreassen, tech lead
 • Ane Weie Nilsen, utvikler  
 • Christoffer Vig, arkitekt og devops utvikler

Arbeidet er utført i samarbeid med ansatte fra Mentor Digital og publikasjonene, samt konsulenter fra Brainify, Cefalo og Mediaconnect.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522