Digital Tjenesteplattform

Endring er normalen. Er virksomheten din rigget slik at endringer blir godt prioritert og rullet ut forløpende uten nedetid, ustabilitet og misfornøyde brukere? En BizDevOps prosess gjør det mulig å ha både smidig utvikling og robust drift. En digital tjenesteplattform er en forretningsorientert IT-arkitektur som legger til rette for at din virksomhet vil lykkes med å skape datadrevne kundeopplevelser.

Ta tilbake kontrollen fra underleverandører gjennom å etablere en digital tjenesteplattform!

Vi bistår deg i å etablere en solid digital tjenesteplattform gjennom følgende:

  • BizDevOps
  • DevOps praksis for utvikling og drift der små team tar forretningsmessige beslutninger, og har evnen til å levendegjøre beslutningene i det digitale domene
  • Teknisk- og utviklingsledelse
  • IT arkitektur
  • Programvareutvikling

Vi har sett det ofte: Bedrifter satser på digitale plattformer for å forenkle arbeidsflyten og øke lønnsomheten ved å etablere et utviklingsprosjekt. Når prosjektet er ferdig og tjenestene er lansert bobler det derimot svært raskt opp behov for endringer av løsningen, for nå er brukerne sluppet løs!  

Endring er normalen, og utviklingsprosjekter kan ikke vente med å håndtere endringer til det er over. Man må ta høyde for kontinuerlig endring allerede fra oppstart ved å erkjenne digital tjenesteplattform som en sentral, levende del av organisasjonen. For å få til dette trenger man en smidig organisatorisk tilnærming basert på hypotese-drevet utvikling og en teknisk plattform som er rigget for raske utrullinger med høy oppetid og tilgjengelighet.

Vi i CoWork bistår våre kunder i å etablere en solid digital tjenesteplattform. Dette gjør vi ved hjelp av strategisk IT ledelse med tight-loose-tight modellen,  smidig utviklingsledelse, og devops praksis for utvikling og drift. Vi kaller det for BizDevOps!


Behov for hjelp med din digitale produktreise?

Hva sier du til en uforpliktende (digital) kaffe hvor vi kan snakke om muligheter?
Ta gjerne en kaffeprat