Nye ansatte i CoWork

27/9/2019

Rune Ulvnes

CoWork ble etablert i 2016 som et tverrfaglig konsulentselskap hvor vi fokuserer på å utvikle våre kunder i riktig retning. Siden den tid er vi stolte over våre kunder som alle har fått litt mer kontroll over sine tekniske miljø og strategier. Vi har nå en stund vært fem ansatte, men har som så mange andre lyst på flere. Men å jobbe i et selskap uten sjefer, uten selgere og uten budsjett er rart for mange, så mange velger det trygge og kjente.

Vi er derfor veldig glad for å ha fått tre modige ansatte i løpet av sensommeren, som alle var ute etter å jobbe i et tverrfaglig selskap.

Johannes Kjos
Johannes Kjos

Johannes Kjos kommer fra Jernia, og har lang erfaring i teknologiutvikling og ledelse. Johannes har de siste årene jobbet på tvers av virksomhetens mange funksjoner, og har god forståelse i hva teknologien bør løse, og hva den ikke bør løse. Med god forståelse i arbeidsprosesser og mellommenneskelighet så bidrar Johannes med ideer som fungerer i praksis. Mange av oss har jobbet med Johannes før, men med sitt varme vesen er Johannes en vi gleder oss til å jobbe mer sammen med.

Frode Langseth

Frode Langseth kommer fra Telia som domenearkitekt, og er tverrfagligheten selv gjennom sin arbeidserfaring som leder, utvikler og rådgiver i virksomheter som Cap Gemini, SAS Institute og IBM. Frode var ute etter en tverrfaglig virksomhet. Med sine gode spørsmål har vi allerede lært å gå i dybden av utfordringene til våre kunder. Frode tror CoWorks tanker rundt Tight Loose Tight, smidig og digitalfabrikk vil kunne hjelpe mange BI avdelinger som er ute etter å jobbe på en ny og mer effektiv måte.

Mats Frantzen

Mats Frantzen har de siste årene jobbet som Director hos CGI, men var også ute etter å jobbe i et tverrfaglig og lite selskap hvor han kunne bygge opp nye satsninger. Mats har kommet inn i vårt lille selskap med enormt mange ideer, og vi føler at han alltid har jobbet hos oss. Mats er spesielt engasjert i fagområder som big data, og tror at et lite selskap som CoWork kan hjelpe våre kunder på unike måter gjennom god samhandling internt og sammen med våre kunder.
Som tverrfaglig team så leter vi nå etter utviklere med et hjerte for devops, interaksjonsdesignere eller tjenestedesignere, så gi oss et tips dersom du kjenner noen dyktige!

------------------------------
Nye ansatte i CoWork
was originally published in Coworkforce on Medium,
where people are continuing the conversation by highlighting and responding
to this story.

Behov for hjelp med din digitale produktreise?
Vi tar gjerne en kaffeprat!