Bli en CoWorker

Med suksess i markedet kommer behov for flere ansatte. Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre. Les gjerne om vår reise her.

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har en integritet i sin arbeidshverdag – hverken mer eller mindre. Akkurat nå vil gjerne bli kjent med nye kolleger som er:

  • Engasjerte utviklere som gjerne jobber med frontend
  • Entusiastiske interaksjonsdesignere som forstår brukeren bedre enn brukeren selv
  • Nysgjerrige rådgivere med teknologisk forankring og et engasjement i smidig
  • Senior og junior utviklere med ambisjoner
  • Selv om vi foreløpig er få ansatte, vil du oppleve holdningen til et stort selskap. Vi utvikler hverandre daglig med fag- og kundediskusjoner, og vår økonomi er solid og robust. Du vil som ansatt få full innsikt i alle beslutninger og økonomien til selskapet. Dette gjør vi fordi vi ønsker å bygge et trygt selskap som gir oss alle en mer spennende arbeidshverdag.

Ikke bare jobber CoWork smidig i leveranser hos våre kunder: Vi er selv en smidig konsulentbedrift uten sjefer, med transparens og flate strukturer.

Hos oss kommer du til å jobbe i tverrfaglige prosjekter hvor vi ikke gir oss før kunden er fornøyd og den lovte forbedringen er fullført. Vi mener dette gir oss unik læring og innsikt som alltid gjør vårt neste prosjekt litt smartere. For å ikke fjerne fokuset fra kunden jobber vi med å automatisere og fjerne våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.

CoWork har seks uker ferie, konkurransedyktige betingelser og forsikringsordninger. Vi ønsker å tilbringe så mye vi kan av arbeidstiden hos våre kunder, men verdt å nevne er at vi disponerer plasser og møterom hos Evolve i Postgirobygget – hvilket gir oss gunstige rabatter hos spisesteder og butikker i Oslo S og Østbanehallen.

Send oss en e-post