Bli en CoWorker

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har integritet i sin arbeidshverdag – hverken mer eller mindre. Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.

Frontend-utvikler

Vi ser etter en utvikler med en genuin interesse for frontend utvikling og et ønske om å levere gode brukeropplevelser

Åpen søknad

Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.


Vil du bli en CoWorker?

Vi leter etter dyktige mennesker som vil trives på en arbeidsplass fri for tradisjonell ledelse og hierarki. I dag er vi 17 ansatte (designere, teknologer, coacher og strateger) som jobber hjemmefra, hos kunden, våre kontorer i Oslo og Bodø eller fra de måtte befinne seg. CoWork tror på at “Små team kan gjøre en stor forskjell”. Vi ønsker å hjelpe våre kunder i deres digitale endringsreise. Målet vårt er at de skal bli selvhjulpen om de ønsker det.


Ikke bare jobber CoWork med smidige leveranser for våre kunder - vi er selv en smidig konsulentbedrift med full transparens og flate strukturer.

Hos oss vil du jobbe i tverrfaglige prosjekter. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og den lovte forbedringen er fullført. Vi mener dette tilfører oss unik læring og innsikt, og forbedrer kommende prosjekter.
For å kunne fokusere på kunden jobber vi med å automatisere og effektivisere våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.

Våre goder

Faglig utvikling
Vi vet at du vet hva som er viktig og nyttig. Du velger selv hva du ønsker å delta på av kurs og seminarer, uten at du må avklare dette med noen først.

Stor innflytelse på egen hverdag
Her på huset gjør vi ting sammen. Vi har ingen HR-avdeling eller webredaktør. I stedet deler vi oppgavene mellom oss. Dette betyr at vi forventer at alle bidrar i driften, men også at man har store muligheter til å påvirke. Du velger selv hva du vil bidra med og hvordan. Det samme gjelder kunder og oppdrag, ingen blir sendt til steder de ikke vil være.  

Trygt miljø
Her finner du ingen skarpe albuer eller intern konkurranse. I stedet får du hyggelig kollegaer som er interessert i at alle skal lykkes. I CoWork jobber jordnære folk som alle er glødende interessert i å skape gode løsninger for kundene våre.

Transparent og forutsigbar lønn
I CoWork fastsetter vi lønn basert på tall fra Tekna. Dette sikrer at lønnen følger den erfaringen du opparbeider deg, slik at du slipper å skifte jobb for at lønn skal følge markedet. Vi følger alle den samme lønnstabellen, og har full transparens på lønn.

Gode forsikringer og pensjon
CoWork har en gunstig pensjonsordning, samt livsforsikring, uføreforsikring og reiseforsikring for alle ansatte.

Ekstra fritid
I CoWork har vi 6 uker ferie.

Lunsjordning

CoWork dekker lunsjen for alle CoWorkers.

Teknisk utstyr
Du bestemmer selv hva du trenger av teknisk utstyr. Både Linuxfans, Mac-brukere og Microsoft-folk er velkomne hos oss.

Vi deler overskuddet
Vi har ikke bonuser basert på faktureringsgrad i CoWork. I stedet deler vi en andel av forrige års overskudd - det vi alle har vært med på å skape.Vi utfordrer hverandre gjennom engasjement og kunnskap, og forventer at alle gir av seg selv på jobben. Vi vet at hver konsulent er et helt menneske. Jobben påvirker privatlivet og privatlivet påvirker jobben. Vi ønsker å se våre ansatte vokse, både som fagpersoner og medmennesker.

«Most people chase success at work, thinking that will make them happy. The truth is that happiness at work will make you successful.”‍- Alexander Kjerulf

Vår Visjon
Med mot til å endre. Vi ønsker å inspirere og motivere verden til å få bedre digital selvtillit! - Mer vennlig, mer ansvarlig, mer fri, mer lærende.

På jobb for noen av Norges viktigste selskaper
Som konsulent i CoWork vil du jobbe med å utvikle flere av Norges viktigste selskaper som Morgenbladet, Dagsavisen, Vårt land, Klar Tale, Mentor Medier, Utdanningsforbundet, Det Norske Kirke, NAV, SPK, Stortinget, Helse Nord, Statkraft, Statnett, Soundgarden, Lyskultur.

Ta en kaffeprat!