Bli en CoWorker

Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.

Vi leter etter dyktige mennesker som vil trives på en arbeidsplass fri for tradisjonell ledelse og hierarki. Akkurat nå vil gjerne bli kjent med nye kolleger som er:

 • Engasjerte utviklere som gjerne jobber med frontend
 • Entusiastiske designere som forstår brukeren bedre enn brukeren selv
 • Nysgjerrige rådgivere med teknologisk forankring
 • Senior og junior utviklere med ambisjoner

En CoWorker er

 • Motivert av verdiene våre og vil være med på å utvikle oss videre
 • En lagspiller som utvikler andre til å bli bedre, flink til å inkludere andre og skape trygghet i tverrfaglig miljø
 • Uredd og nytenkende
 • En som har humor
 • Proaktiv og løsningsorientert, tar initiativ og har høy gjennomføringskraft
 • Tilpasningsdyktig og komfortabel med ikke-definerte roller
 • Pliktoppfyllende og ansvarsfull
 • Kvalitetsbevisst og jobber fram gode løsninger
 • En som liker å dele kunnskap, faglig sterk, ønsker å lære mer
 • En som kan formidle komplekse problemstillinger til ulike målgrupper

Ikke bare jobber CoWork med smidige leveranser for våre kunder - vi er selv en smidig konsulentbedrift med full transparens og flate strukturer.

Hos oss vil du jobbe i tverrfaglige prosjekter. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og den lovte forbedringen er fullført. Vi mener dette tilfører oss unik læring og innsikt, og forbedrer kommende prosjekter. For å kunne fokusere på kunden jobber vi med å automatisere og effektivisere våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.


Våre goder

Faglig utvikling

Vi vet at du vet hva som er viktig og nyttig. Du velger selv hva du ønsker å delta på av kurs og seminarer, uten at du må avklare dette med noen først.

Stor innflytelse på egen hverdag

Her på huset gjør vi ting sammen. Vi har ingen HR-avdeling eller webredaktør. I stedet deler vi oppgavene mellom oss. Dette betyr at vi forventer at alle bidrar i driften, men også at man har store muligheter til å påvirke. Du velger selv hva du vil bidra med og hvordan. Det samme gjelder kunder og oppdrag, ingen blir sendt til steder de ikke vil være.  

‍Trygt miljø

Her finner du ingen skarpe albuer eller intern konkurranse. I stedet får du hyggelig kollegaer som er interessert i at alle skal lykkes. I CoWork jobber jordnære folk som alle er glødende interessert i å skape gode løsninger for kundene våre.

‍Transparent og forutsigbar lønn

I CoWork fastsetter vi lønn basert på tall fra Tekna. Dette sikrer at lønnen følger den erfaringen du opparbeider deg, slik at du slipper å skifte jobb for at lønn skal følge markedet. Vi følger alle den samme lønnstabellen, og har full transparens på lønn.

Gode forsikringer og pensjon

CoWork har en gunstig pensjonsordning, samt livsforsikring, uføreforsikring og reiseforsikring for alle ansatte.

Ekstra fritid

I CoWork har vi 6 uker ferie.

Lunsjordning

CoWork dekker lunsjen for alle CoWorkers.

Teknisk utstyr

Du bestemmer selv hva du trenger av teknisk utstyr. Både Linuxfans, Mac-brukere og Microsoft-folk er velkomne hos oss.

Vi deler overskuddet

Vi har ikke bonuser basert på faktureringsgrad i CoWork. I stedet deler vi en andel av forrige års overskudd - det vi alle har vært med på å skape.

Vi utfordrer hverandre gjennom engasjement og kunnskap, og forventer at alle gir av seg selv på jobben. Vi vet at hver konsulent er et helt menneske. Jobben påvirker privatlivet og privatlivet påvirker jobben. Vi ønsker å se våre ansatte vokse, både som fagpersoner og medmennesker.

«Most people chase success at work, thinking that will make them happy. The truth is that happiness at work will make you successful.”

‍- Alexander Kjerulf

Vil du bli en CoWorker?

Kontakt oss og fortell litt om deg selv!

Vi behandler alle henvendelser i henhold til GDPR og all kandidatinfo blir slettet umiddelbart dersom det ikke blir ansettelse.