Elastic Stack

CoWork er din erfarne konsulentpartner når det gjelder Elastic Stack og søketeknologi. Vi har spesialister som er eksperter på å bruke søkemotorer og tilhørende tjenester for søk, observabilitet og sikkerhet.

CoWork har konsulenter med mange års erfaring med å bygge søkeløsninger, innen svært mange bransjer. Helt siden Elastic versjon 0.9 har vi lekt oss med Elasticsearch som søkemotor, og siden CoWorks oppstart i 2016 har Elastic vært flittig benyttet som del av våre prosjekter.
Elastic gir oss oversikt over tingenes tilstand, ved å samle inn og tilgjengeliggjøre logger, metrikker og andre data. Dette gir oss innsikt og kontroll, som sikrer robust drift i legacy systemer, som igjen skaper arbeidsro til å bygge nye, åpne digitale plattformer.

Vi hjelper deg med utvikling og integrasjon av rene søkeløsninger og vi  kan hjelpe med brukervennlighetsanalyse for søk, og tilpasning, finjustering og opplæring i relevansmekanismer.
Med Elastic kan vi overvåke systemets tilstand, oppdage, identifisere og feilsøke problemer og sikkerhetssituasjoner. Våre eksperter gjennomgår oppsettet på tjenesten i henhold til dine spesifikke behov og beste praksis.

Vi hjelper deg med å bygge systemer som håndterer enorme mengder data, logger og events fra kjørende systemer, dataprosessering og analyse av data, og leverer innsikt som gir mening ut av av store datamengder.

Vi tilbyr workshops, konsulenttjenester og utviklingstjenester for å sikre at du får mest mulig ut av elastic.co og Elastic Stack.

Som din pålitelige partner vil CoWork veilede deg gjennom hele prosessen og sørge for at du får optimalisert for dine behov.

CoWork er konsulentpartner hos Elastic. Ta kontakt med oss i dag og oppdag hva vi kan gjøre for deg som søkekonsulenter og konsulentpartner for Elastic Stack.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522