Om CoWork

CoWork hjelper din virksomhet med å ta digitalt lederskap.

Vi er forretningsrådgivere, smidige coacher og teknologer. Sammen gjør vi utfordringene dine om til muligheter. Ekspertene våre er problemløsere. Vi er oppdatert på forbruker og teknologitrender – og ikke minst; praktisk bruk av teknologi og produktutvikling.

Cowork er partneren for deg som tør å utfordres. Vi optimaliserer team og jobber sammen med deg i jakten på de riktige løsningene. Vi fordyper oss i det som virkelig betyr noe for vekst og resultater, med god metodikk og teknologi i bunn.

CoWork er et selskap uten ledere, men full av ledelse. Uten byråkrati, men full av kundediskusjoner. Uten fagseksjoner, men full av fagerfaringer.

Hvorfor velge CoWork

Vi hjelper bedrifter med å bli mer smidige. Globalisering, digitalisering og fokus på bærekraft gjør at mange opplever høyere krav til endring og tilpasning. Samtidig forventes det at du skal levere like godt, eller bedre, enn tidligere.

For å oppnå dette kreves struktur, gode prosesser, endringskompetanse og tydelig ledelse på den ene siden - og raske beslutninger, eksperimentering og kontinuerlig læring på den andre siden. Det kan oppleves både krevende og komplekst.

Det er her CoWork kommer inn i bildet. Vi ser nemlig på smidig tilnærming som et helhetlig tankesett, og ikke kun som metoder og verktøy. Våre rådgivere hjelper deg med smidig endringsledelse.

Vi opplever at de som lykkes med smidig ledelse fokuserer på:

  • Tverrfaglig samarbeid i gode, trygge team
  • Innsikt og brukerforståelse
  • Fart og smidighet (lære raskt av resultater)
  • Helhetstankegang (tenker strategisk, taktisk og operativt)
  • Verdiorientering (nytteverdi/brukerfokus)
  • Smart systemforståelse


Våre verdier

Verdiene fungerer som et kompass for oss i CoWork. De motiverer oss til å drive fram beslutninger hver dag

Vennskap

Vennskap er ikke bare forbeholdt privatlivet, men også arbeidslivet. Vi tror vennskap og respekt skaper et varmere selskap, slik at vi gjør en bedre jobb som rådgivere og produktutviklere. Å bli sett som et helt menneske gjør at vi våger å utvikle oss i enda større grad.


Ansvarlighet

Ansvarlighet er nødvendig om vi skal utvikle oss videre som menneske, virksomhet og samfunn. Det er først når jeg tar ansvar for meg selv og mitt liv, at jeg kan ta ansvar for de rundt meg. Mens individer som tar ansvar kan flytte steiner, så kan virksomheter flytte fjell. CoWork ønsker å være en virksomhet som arbeider for et sterkere og bedre samfunn.

Frihet

Frihet frigir kreativ energi. Vi automatiserer problemer vi allerede har løst, og fordyper oss i nye. Frihet er en forutsetning for CoWorkere, og alt vi gjør er resultat av selvstendige valg med støtte og trygghet fra gode kolleger. Gevinsten er et kreativt og engasjert selskap som raskt knekker både koder og nøtter.  

Læring

Kontinuerlig læring gjør oss i stand til å løse stadig mer komplekse problemer. Læring skjer når vi ser oss selv som en del av helheten, og når vi legger bort vår skråsikkerhet for å lytte til andre. Læring innebærer at vi stadig forsøker å forbedre oss. Vi tror læring kan bygges inn i en virksomhets DNA, og at dette gir bedre og mer kreative løsninger for våre kunder og kunders kunder.

Ledige
stillinger

Vi leter etter mennesker som er dyktige i sitt fag, og som har integritet i sin arbeidhverdag – hverken mer eller mindre. Som ansatt i CoWork jobber du med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre.