Om CoWork

CoWork hjelper din virksomhet med å ta digitalt lederskap.

Vi er forretningsrådgivere, utviklingsledere og teknologer. Sammen gjør vi utfordringene dine om til muligheter. Ekspertene våre er problemløsere. Vi er oppdatert på forbruker og teknologitrender – og ikke minst; praktisk bruk av teknologi og produktutvikling.

CoWork er partneren for deg som tør å utfordres. Vi optimaliserer team og jobber sammen med deg i jakten på de riktige løsningene. Vi fordyper oss i det som virkelig betyr noe for vekst og resultater, med god metodikk og teknologi i bunn.

CoWork er et selskap uten sjefer, men full av ledelse. Uten byråkrati, men fullt av diskusjoner om kunde og fag.

Hvorfor velge CoWork

Vi hjelper bedrifter med å bli mer smidige. Globalisering, digitalisering og fokus på bærekraft gjør at mange opplever høyere krav til endring og tilpasning. Samtidig forventes det at du skal levere like godt, eller bedre, enn tidligere.

For å oppnå dette kreves struktur, gode prosesser, endringskompetanse og tydelig ledelse på den ene siden - og raske beslutninger, eksperimentering og kontinuerlig læring på den andre siden. Det kan oppleves både krevende og komplekst.

Det er her CoWork kommer inn i bildet. Vi ser nemlig på smidig tilnærming som et helhetlig tankesett, og ikke kun som metoder og verktøy. Våre rådgivere hjelper deg med smidig endringsledelse.

Vi opplever at de som lykkes med smidig ledelse fokuserer på:

Vi tror alle virksomheter trenger to tankesett

Alle problemer kan ikke løses på samme måte.
Mange problemer har ukjent løsning. Da må vi ha et lærende tankesett, og se på det vi gjør fra utsiden, fra den virkelige verden: Har det vi gjør effekt? Og er effekten positiv? 

For problemer med kjente løsninger er det mulig å se på problemet fra innsiden av organisasjonen: Hva kan vi gjøre for for effektivisere? Her kan vi lage planer og prosesser, og vi kan etablere åpen teknologiplattform som gjør raske endringer og innovasjon mulig.

Klikk på pilene under for å lese mer om tankesett og blogger om tema

Læringslab med Tight-Loose-Tight lederskap

CoWork tror virksomheter og enkeltpersoner kan bli mer effektive til å løse utfordringer og øke kundetilfredsheten gjennom nye tankesett og nye vaner. En Tight-Loose-Tight lederfilosofi er vår metodikk som vi gjerne lærer bort gjennom kurs, foredrag og rådgivning

Les våre blogger om ledelse:

Se flere av våre blogger

Sett fra utsiden - Hva gir effekt? 

Sett fra innsiden - hva må effektiviseres?

Åpne digitale plattformer og digitalfabrikk

CoWork tror mange mister sitt innovative grep i nedetid og liten grad av automatisering. Overraskende mange har svak strategi knyttet til automatisert testing, kodekontroll og releasestrategi. Resultatet er økende kompleksitet og en ubehagelig avhengighet til sine underleverandører.

Les våre blogger om systemutvikling og åpne plattformer:

Se flere av våre blogger

Våre verdier

I CoWork forsøker vi å jobbe sammen på en litt annerledes måte. Noen av oss har erfaring som ledere, andre har erfaring som ledet. Til felles har vi erfaringen av at vi ønsker å unngå begge deler. Vi opplever at hierarkier skaper flaskehalser for kommunikasjon og utvikling.  Vi har det bedre uten å lage etasjeskiller på beslutningsnivå. Kompleksiteten i vårt moderne, digitaliserte samfunn krever dynamiske samarbeidsmåter hvor den som sitter nærmest problemet også må få lov til å ta ansvar for hvordan problemet skal løses.

Vi har formulert våre verdier på en måte som elegant kan forkortes som V-A-F-L. Hva kom først , forkortelsen eller verdiene? Litt uklart..

Vennskap

Vennskap er ikke bare forbeholdt privatlivet, men også arbeidslivet. Vi tror vennskap og respekt skaper et varmere selskap, slik at vi gjør en bedre jobb som rådgivere og produktutviklere. Å bli sett som et helt menneske gjør at vi våger å utvikle oss i enda større grad.‍

Ansvarlighet

Ansvarlighet er nødvendig om vi skal utvikle oss videre som menneske, virksomhet og samfunn. Det er først når jeg tar ansvar for meg selv og mitt liv, at jeg kan ta ansvar for de rundt meg. Mens individer som tar ansvar kan flytte steiner, så kan virksomheter flytte fjell. CoWork ønsker å være en virksomhet som arbeider for et sterkere og bedre samfunn.

Frihet

Frihet frigir kreativ energi. Vi automatiserer problemer vi allerede har løst, og fordyper oss i nye. Frihet er en forutsetning for CoWorkere, og alt vi gjør er resultat av selvstendige valg med støtte og trygghet fra gode kolleger. Gevinsten er et kreativt og engasjert selskap som raskt knekker både koder og nøtter.

Læring

Kontinuerlig læring gjør oss i stand til å løse stadig mer komplekse problemer. Læring skjer når vi ser oss selv som en del av helheten, og når vi legger bort vår skråsikkerhet for å lytte til andre. Læring innebærer at vi stadig forsøker å forbedre oss. Vi tror læring kan bygges inn i en virksomhets DNA, og at dette gir bedre og mer kreative løsninger for våre kunder og kunders kunder.