Medlems­organisasjoner

CoWork er en  erfaren konsulentpartner som spesialiserer seg på å bistå medlemsorganisasjoner, og med spesiell erfaring fra de som bruker WinOrg som medlemssystem

CoWork er en erfaren konsulentpartner som spesialiserer seg på å bistå medlemsorganisasjoner med komplekse strukturer, og med spesiell erfaring fra de som bruker WinOrg som medlemssystem.

Med et dedikert team av produktledere, utviklingsledere og utviklere, har CoWork opparbeidet seg en solid kompetanse innen integrasjon, utvikling og rådgivning for slike organisasjoner.

Ved å samarbeide med CoWork får medlemsorganisasjoner en partner som er ekspert på WinOrg-integrasjoner. CoWork har betydelig kunnskap innen utvikling i .net og Optimizely som webplattform, elastic stack som søkemotor, og bruk av Azure DevOps for å automatisere oppsett og overvåking av tjenester.

Spesielt er CoWork dyktige til å lage dataflyt- og API-tjenester i Azure som integrasjonslag. Dette gjør det mulig å utvikle sømløse integrasjoner og single-signon tjenester mot andre systemer som Office 365, Azure AD, Public 360, Metaforce dokumentsystemer, forsikringssystemer, SMS-tjenester og flere.

Med et slikt integrasjonslag står du friere til å hente innsikt fra dine systemer, og også til å bytte ut enkeltsystemer i plattformen ettersom tiden går.WinOrg CRM

Når det gjelder medlemsorganisasjoner som ønsker å migrere fra lokalt installerte versjoner av WinOrg til en mer standardisert versjon i skyen, eller ønsker å migrere  til andre systemer, er CoWork en god samarbeidspartner.

Vårt fokus er på kvalitet i plattform, fleksibel eksperimentering, og at du som kunde skal få produkteierskap til din egen åpne digitalplattform og dine medlemstjenester.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522