Produktteam

Våre konsulenter har erfaring som tekniske prosjektledere, tech-leads og produktledere.

Vi bidrar til å realisere kontinuerlig produktutvikling.

Vi har en lang erfaring med å etablere og styre smidige prosesser med både interne team, eksterne leverandører og offshore-team i Europa, Asia og USA. Våre utviklingsledere legger vekt på innovasjon, testing og innsiktsgenerering gjennom eksperimenter, samtidig som de bygger stabile, åpne digitale plattformer som automatiserer og leverer innsikt i de mest kritiske delene av virksomheten. Hos oss er det avgjørende at våre plattformer kan tilpasses og oppgraderes uten å svekke hele systemet, men heller forbedre det over tid ved å erstatte komponenter og tilpasse seg endrede behov.

Med vår ekspertise i utviklingsledelse er CoWork den ideelle partneren for å skape varige og effektive digitale løsninger som faktisk gir effekt!

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522