To stillinger som frontend/fullstack-utvikler

Vil du bygge opp vårt frontend fagområde?

Vil du bygge opp vårt frontend fagområde?

Vi skal bygge et frontend-miljø i CoWork og søker to nye kolleger:

  • Lead frontend / fullstack utvikler
  • Frontender

I oppdragene våre utgjør frontendere en naturlig del. Men ofte har vi endt opp med å leie inn frontendere fremfor å ha de innomhus. Det vil vi endre på.

Hvem søker vi?

  • Vi tror du har noen års erfaring som konsulent
  • Du har kanskje også jobbet inhouse
  • Du har erfaring med digital produktutvikling

Du blir ikke alene

Ambisjonen er å ansette to frontendere som kan utgjøre en duo i starten.

Hvis du har lyst til å ta lead så rekk hånda i været i søknaden. Vi tror en av dere vi er på jakt etter bør ta ledertrøya for at vi skal lykkes med å bygge et fagmiljø. Vi skal selvsagt hjelpe hverandre med å lykkes.

Kollegene dine utgjør en god blanding av backend-utviklere, arkitekter, rådgivere, finansanalytiker, sivilingeniører, samfunnsvitere, med mer.  

Trigger dette noe i deg?  

Nedenfor er noen stikkord om hva vi er på utkikk etter hos deg. NB: Du trenger ikke å krysse av på alt. Men kanskje noe av dette tiltaler deg?  

Tech-skills

Vi er nysgjerrige på hva du brenner for og hvordan du liker å jobbe. Vi lar oss begeistre av mulighetene som automatisering åpner for i utviklingsprosessen. Du vet, DevOps, CI/CD. Fortell litt om det er bestemte rammeverk eller teknologier du liker å jobbe med. Vi tror du uansett vi sammen kan finne ut av det som trengs for å komme oss videre.  

Backend-ting og CMS-er?

Her er noen vi stadig vekk jobber med: Optimizely, Sanity, ArcXP, WordPress.  

Vi liker problemløsere!

Har du opplevd å streve med noe komplisert i et oppdrag og plutselig fått en aha-opplevelse? Har du erfart at veien til løsningen oftere er sikksakk enn rett frem?  Vi tror du liker både å løse utfordringer på egen hånd og sammen med andre.  

Vi tror på utdanning og kunnskap

Har du tatt høyere utdanning? Bra! Da er du ett skritt nærmere. Kan du litt om design, form og farge også? Strålende!

Hos oss kan du gjøre en forskjell

Et fellestrekk ved kundene våre er at de bidrar i utviklingen av et velfungerende, demokratisk samfunn. De er medier, fagforbund, frivillig sektor, helseinstitusjoner, infrastruktur, med mer.

Vi sponser også et idrettslag og en skolerevy. Barna skal jo arve jorden.

Effekt fremfor aktivitet

Kundene våre verdsetter effekten av leveransene våre. Vi og kundene våre er mer opptatt av nettopp dette (effekt og verdi) fremfor å gjøre akkurat det vi blir spurt om.

Kontorer i Oslo og Bodø

Vi ser ut over Oslo sine hustak fra kontorvinduene i 7. etasje i bygget som huser Sentrum Scene. Det er luftig, i hjertet av Oslo og fem minutters gange til kollektivtrafikk som tar deg hjem uansett hvor du bor. I Bodø har vi kontorfellesskap i Mediegården i sentrum.  

Vi jobber remote og i samme rom i salig blanding, med både kunder og kolleger. Men vi ønsker at du bor i nærheten av et av kontorene våre, for vi har erfart at det er bra for alle parter å jevnlig jobbe ansikt til ansikt.

Send CV og søknad eller ta kontakt

For spørsmål om stillingen, søknadsprosessen eller CoWork ta kontakt med oss på jobb@cowork.no

Send søknad via stillingsannonsen på Finn.no.  

Søk nå!

Vi behandler alle henvendelser i henhold til GDPR og all kandidatinfo blir slettet umiddelbart dersom det ikke blir ansettelse.