Frontend-utvikler

Vi ser etter en utvikler med en genuin interesse for frontend utvikling og et ønske om å levere gode brukeropplevelser

Bli en del av et engasjerende team som tør å tenke annerledes!

Vi ser etter en utvikler med en genuin interesse for frontend utvikling og som brenner for å levere gode brukeropplevelser

Hvordan er det å jobbe i CoWork?

Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre. Vi leter etter dyktige utviklere som vil trives på en arbeidsplass fri for tradisjonelle lederroller og hierarki.  Ja du leser riktig, vi har ingen sjef, men har fullt av ledelse!

Det vil si at vi forventer at du noen ganger tar ledelsen, andre ganger er det bedre å la andre ta den rollen. Vi øver oss i å lede og bli ledet!

Ikke bare jobber CoWork med smidige leveranser for våre kunder - vi er selv en smidig konsulentbedrift med full transparens og flate strukturer.

Hos oss vil du jobbe i tverrfaglige prosjekt-team. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og den lovte forbedringen gir verdi for bruker og dermed virksomheten vi jobber for. For å kunne fokusere på kunden jobber vi med å automatisere og effektivisere våre interne administrative prosesser og tidsbruk. Hos oss vil du derfor aldri måtte fylle ut et bonusskjema eller fokusere på faktureringsgrad.

Er dette deg?

Dette er noen av teknologiene vi jobber med i dag og har lyst til å jobbe med fremover. Det er fint om du har kjennskap til noen av dem eller tilsvarende teknologier:

  • React, Angular, Vue, Svelte
  • TypeScript, GraphQL
  • Webpack, Parcel, Rollup
  • Web Components, Progressive Web Apps (PWAs), JAMstack

...men, vi tenker at om du er god på én teknologi og forstår front-end paradigmet så kan du lære deg andre rammeverk og teknologier relativt greit.  

CoWork ønsker deg som ikke er redd for å utfordre gjennom å tenke helhet og hvilken verdi oppgaven jeg nå gjør, gir brukeren. Ikke være ja-konsulenten for enhver pris, men med ektefølt varme og engasjement rettlede kunden til å ta valgene som gir verdi for bruker og dermed virksomheten du jobber for.

Hvis du er god i områder som design eller andre fagområder vi ikke er så fokusert på, vil vi gjerne støtte deg i å bygge opp dette til noe vi kan tilby i fremtiden med deg på teamet.

Våre goder


Vår jobb er å sørge for at du vil trives. Derfor lover vi deg:

Faglig utvikling

Vi vet at du vet hva som er viktig og nyttig. Du velger selv hva du ønsker å delta på av kurs og seminarer, uten at du må avklare dette med noen først.

Stor innflytelse på egen hverdag

Her på huset gjør vi ting sammen. Vi har ingen HR-avdeling eller webredaktør. I stedet deler vi oppgavene mellom oss. Dette betyr at vi forventer at alle bidrar i driften, men også at man har store muligheter til å påvirke. Du velger selv hva du vil bidra med og hvordan. Det samme gjelder kunder og oppdrag, ingen blir sendt til steder de ikke vil være.  

Trygt miljø

Her finner du ingen skarpe albuer eller intern konkurranse. I stedet får du hyggelige kollegaer som er interessert i at alle skal lykkes. I CoWork jobber jordnære folk som alle er glødende interessert i å skape gode løsninger for kundene våre.

Transparent og forutsigbar lønn

I CoWork fastsetter vi lønn basert på tall fra Tekna. Dette sikrer at lønnen følger den erfaringen du opparbeider deg, slik at du slipper å skifte jobb for at lønn skal følge markedet. Vi følger alle den samme lønnstabellen, og har full transparens på lønn.

‍Vi deler av overskuddet

Vi har ikke bonuser basert på faktureringsgrad i CoWork. I stedet deler vi en andel av forrige års overskudd - det vi alle har vært med på å skape.

Gode forsikringer og pensjon

CoWork har en gunstig pensjonsordning, samt livsforsikring, uføreforsikring og reiseforsikring for alle ansatte.

Ekstra fritid

I CoWork har vi 6 uker ferie.

Lunsjordning

CoWork dekker lunsjen for alle CoWorkers.

Teknisk utstyr

Du bestemmer selv hva du trenger av teknisk utstyr. Både Linuxfans, Mac-brukere og Microsoft-folk er velkomne hos oss.  

Vi utfordrer hverandre gjennom engasjement og kunnskap, og forventer at alle gir av seg selv på jobben. Vi vet at hver konsulent er et helt menneske. Jobben påvirker privatlivet og privatlivet påvirker jobben. Vi ønsker å se våre ansatte vokse, både som fagpersoner og medmennesker.

«Most people chase success at work, thinking that will make them happy. The truth is that happiness at work will make you successful.”

‍- Alexander Kjerulf ‍

For spørsmål om stillingen, søknadsprosessen eller CoWork ta kontakt med jobb@cowork.no  

Søk nå!

Vi behandler alle henvendelser i henhold til GDPR og all kandidatinfo blir slettet umiddelbart dersom det ikke blir ansettelse.