Frontend-utvikler

Vi ser etter en utvikler med en genuin interesse for frontend utvikling og et ønske om å levere gode brukeropplevelser

Bli en del av et engasjerende team som tør å tenke annerledes!

Vi ser etter en frontend/fullstack-utvikler med en genuin interesse for frontend-utvikling og som brenner for å levere gode brukeropplevelser

Hvordan er det å jobbe i CoWork?

Som ansatt i CoWork vil du jobbe med spennende kunder, godt plassert i et tverrfaglig team som støtter hverandre. Vi leter etter dyktige utviklere som vil trives på en arbeidsplass fri for tradisjonelle lederroller og hierarki.  Ja du leser riktig, vi har ingen sjef, men har fullt av roller og ledelse!

Det vil si at vi forventer at du noen ganger tar ledelsen, andre ganger er det bedre å la andre ta den rollen. Vi øver oss i å lede og bli ledet!

Ikke bare jobber CoWork med smidige leveranser for våre kunder - vi er selv en smidig konsulentbedrift med full transparens og flate strukturer.

Vi søker å bidra til at våre kunder får tverrfaglige produktteam som jobber fokusert sammen. Noen ganger betyr det at du jobber sammen med andre ansatte eller konsulenter fra kunder, og andre ganger med flere kolleger fra CoWork, med ulike kompetanser.

Våre konsulenter er opptatt av helheten i den endringen vi er gitt tillit til å hjelpe til å få til. Vi er derfor mer opptatt  av verdien og effekten av vårt arbeid, heller enn at vi har gjort akkurat det vi ble spurt om.

For å kunne fokusere på kunden jobber ønsker vi å bruke minst mulig tid på administrativt arbeid, og automatisere og effektivisere våre interne administrative prosesser og tidsbruk så mye vi kan.

Er dette deg?

Dette er noen av teknologiene vi jobber med i dag og har lyst til å jobbe med fremover. Det er fint om du har kjennskap til noen av dem eller tilsvarende teknologier:

  • React, Angular, Vue, Svelte
  • TypeScript, GraphQL
  • Webpack, Parcel, Rollup
  • Web Components, Progressive Web Apps (PWAs), JAMstack
  • Kjennskap til publiseringssystemer som Optimizely(Episerver), Wordpress, Drupal eller Sanity
  • DevOps prosesser for frontend utvikling

...men, vi tenker at om du er god på én teknologi og forstår front-end paradigmet så kan du lære deg andre rammeverk og teknologier relativt greit.  

Noen ganger kan vi jobbe helt fritt med moderne frontend-teknologier, andre ganger er veien lengre, og vi må forholde oss til de produktene og teknologien kunden har i bruk - og likevel få løsningen til å fungere og se bra ut.

Våre frontendere jobber fore eksempel ofte i sammenhenger der det finnes et større publiseringssystemer eller andre produkter som man må forholde seg til og lære seg, også som frontend utvikler.

CoWork ønsker deg som ikke er redd for å utfordre gjennom å tenke helhet og hvilken verdi oppgaven jeg nå gjør, gir brukeren. Ikke være ja-konsulenten for enhver pris, men med ektefølt varme og engasjement rettlede kunden til å ta valgene som gir verdi for bruker og dermed virksomheten du jobber for.

Hvis du er god i områder som design eller andre fagområder vi ikke er så fokusert på, vil vi gjerne støtte deg i å bygge opp dette til noe vi kan tilby i fremtiden med deg på teamet.

For spørsmål om stillingen, søknadsprosessen eller CoWork ta kontakt med jobb@cowork.no  

Søk nå!

Vi behandler alle henvendelser i henhold til GDPR og all kandidatinfo blir slettet umiddelbart dersom det ikke blir ansettelse.