Teknologi

CoWork bistår deg med å stabilisere eksisterende løsninger og å styrke endring og utvikling i din virksomhet.

Robuste og stabile teknologiplattformer gjør det enklere å lykkes med innovasjon.

Vi hjelper deg å se lyset, selv om du har mye gammalt å stri med. Vi samarbeider om å finne ut  hva som skal oppnås og hvordan vi kommer dit, før vi tar frem verktøykassa og koder i vei. Vi har engasjerte systemutviklere som hjelper deg - både med å eksperimentere raskt, og å bygge åpne og robuste digitale plattformer.  

CoWorks systemutviklere har erfaring med integrasjoner, migrering, bruk og kombinasjon av skytjenester og tjenester i Microsoft Azure plattformen, Amazon Web services, Elastic.co og flere andre. Vi har utviklere innen både .Net, java, SpringBoot, Python, javascript, React og datavarehus, og  er opptatt av å holde oss oppdatert på de nyeste teknologiene og trendene.

Vi er ekstremt opptatt av DevOps! Hvordan teste, hvordan måle og monitorere, og ikke minst rask utrulling ved hjelp av CI/CD. Vi bistår kunder med å etablere devops mindsett og praksis, og etablerer og jobber med  med alt fra enkle devops oppsett, til avanserte løsninger med Kubernetes.

Visste du at CoWork også har eksperter i Elastic, ArcXP og Optimizely? Da vet du det nå :) Vi har  til og med en Jenkins X ekspert med rolle som Maintainer i det internasjonale community for Jenkins X.

Lyst på en kaffeprat?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat - online eller fysisk, der vi kan fortelle mer om hva vi løser for våre kunder, og problemer vi adresserer. For oss er det aller mest interessant å høre på hvilke problemer du har eller kjenner deg igjen i. Kan hende vi kan hjelpe deg? 

Send en epost til hei@cowork.no eller ring Rune på +47 934 01 522