Psykologisk trygghet på arbeidsplassen

Psykologisk trygghet på arbeidsplassen

Hvordan skape psykologisk trygghet på arbeidsplassen både i team og avdelinger

Start:

Sted:

Webinar på fredager!

Kursholder:

Reinert Kamøy

Reinert Kamøy

Vi holder webinar hver fredag fra 17.11.2023 til 15.12.2023!

Har du vært i et møte hvor du ikke sa fra om noe viktig du hadde på hjertet? Når har du sist lurt på noe, men avstått fra å spørre? Eller kanskje var du uenig i noe, men valgte å tie stille, muligens av frykt for å fremstå som mindre kompetent? Har du opplevd at det er få som tar ordet i møter på jobben, men etter møtet uttrykker "alle" sin mening om møtet?

Disse situasjonene er eksempler på psykologisk utrygghet, som kan være belastende både for den enkelte samt hemme effektiviteten til både team og organisasjoner. Psykologisk utrygghet på arbeidsplassen kan påvirke trivsel, motivasjon, problemløsning, innovasjon og kreativ tenkning negativt. Forskning understreker at uansett hva du arbeider med, hvor du er i verden, hvem du jobber med, og hvordan organisasjonen er strukturert, er grunnlaget for å skape et sunt arbeidsmiljø og fremme ett produktivt og verdiskapende samarbeid at hver enkelt i en avdeling eller et team føler seg trygg nok til å si fra om sine synspunkter. Konseptet er ofte kjent som psykologisk trygghet og bygges med hjelp av mellommenneskelige relasjoner.

Ønsker du å forstå viktigheten av mellommenneskelige relasjoner og deres innvirkning på psykologisk trygghet på arbeidsplassen? Hvis svaret er ja, er vi trygge på at dette kurset i psykologisk trygghet på arbeidsplassen vil være nyttig for deg. I løpet av fire timer vil du få innsikt i hva psykologisk trygghet er og hvorfor det er viktig, men først og fremst vil du tilegne deg bruken av praktiske verktøy for å bygge gode relasjoner som fremmer psykologisk trygghet på arbeidsplassen.

Kurset bygger på grundig forskning som berikes med erfaringer fra både kurslederen og deltakerne. Selv om kurset kun er på fire timer, vil du allikevel få med deg konkrete og effektive verktøy du kan ta i bruk umiddelbart både på arbeidsplassen og i ditt personlige liv. Det gjennomføres online slik at du slipper å bruke tid på å reise.

Etter kurset vil du:

  • Forstå begrepet psykologisk trygghet.
  • Innse viktigheten av psykologisk trygghet på arbeidsplassen.
  • Ha kunnskap om hvordan kropp og sinn reagerer på psykologisk trygghet, samt mangelen på det.
  • Være i stand til å anvende konkrete verktøy for å fremme psykologisk trygghet på arbeidsplassen.
  • Forstå hvordan relasjoner påvirker psykologisk trygghet.
  • Ha øvd deg på bruk av verktøy for psykologisk trygghet sammen med andre deltakere.
  • Være kjent med en verdifull verktøykasse for å styrke psykologisk trygghet både på arbeidsplassen og privat.

Praktisk informasjon

Pris: 1.950 kr / deltaker
Tid: 08.30 – 12.30. NB! Teknisk oppkobling starter kl. 08:15!
Sted: Online/Teams

Kurset begrenses til maksimum 12 deltakere for å få best mulig effekt hos hver enkelt kursdeltaker.

Om kursholder

Reinert Kamøy har lang erfaring med ledelse, team- og organisasjonsutvikling, samt konfliktløsning, i små og store private og offentlige organisasjoner. Reinert har mastergrad i konfliktmegling samt en rekke sertifiseringer og kurs innen coaching - både for team og enkeltindivider, relasjonsledelse og relasjonskompetanse. Dialog og relasjon er hans viktigste verktøy i hans virke som konfliktløser, coach, veileder og underviser.


Når han ikke jobber, nyter han ofte sjø eller snø - gjerne med sol og vind!

Sagt om kursholder og kursene hans

"Vi hadde en flott dag med Reinert, og fikk mange aha-opplevelser og ikke minst nyttige verktøy å ta med oss videre, både i arbeidslivet og i privatlivet. Anbefales!"

Kjersti Dalland, IT-direktør, Fiskeridirektoratet

"Veldig bra. Jeg vil anbefale deg videre til andre."

Sigrun Ausan, Oslo kommune

"Excellent! Re-align your priorities in all aspects of life."

Allan Stracian, DeepOcean Group

Meld deg på kurs her

Vi holder kurs hver fredag fra 17.11.2023 til 15.12.2023